Bankmonitor Partner-Veszprémi Iroda

Bankmonitor Partner-Veszprémi Iroda
Hoffer Ármin sétány 2. 1. Emelet 35.
8200 Veszprém
(88) 567 532
20/4600-796
88/567-532
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Leírás

Hitelestanácsadó Magyarország legjobb hitelszakértője, ahol semmi sem lehetetlen!

A hitelek Rolls Royce-ait kínáljuk - a mindennapokra!

Segítségünkkel csökkentheti hitele törlesztő részleteit! Háztartása pénzügyi szokásait segítünk átalakítani úgy, hogy Önnek a hitelek ellenére is több maradjon a pénztárcájában! Lakossági és vállalkozói hitelek teljes kínálatából keressük ki a legjobbat. Teljes körű ügyintézéssel ügyvédi háttérrel elintézzük Ön helyett. Akár lakásvásárláshoz, hitelkiváltáshoz, adósságrendezéshez keres megoldást, segítünk.

Mire Ön feltérképezné a saját hitel lehetőségeit, addigra mi elintézzük hitelét.

Számunkra legfontosabb az elégedett ügyfél!

Keressen bennünket és kérje ingyenes hitelajánlatunkat!

http://hitelestanacsado.hu

20/4600-796

 1. Blog
 2. Partnereink

Cégleírás
A bankokkal ellentétben nem egy konkrét hitelt árulunk, hanem a 14 legjobb hitelintézet ajánlatából választjuk ki az Önnek legmegfelelőbbet, legelőnyösebbet. A megfelelő hitel az adott hitelösszeg mellett a legkevesebb nehézséggel jár a törlesztés során. Nemcsak alacsonyak a törlesztő részletei, de rugalmasan kezelhető akkor is, ha az Ön élete adósként kedvezőtlenül alakul.

Ügyfelünkként Önnek csupán azt kell eldöntenie, szeretne-e hitelt felvenni. A többi már a mi gondunk. Személyes igényei, elképzelései, lehetőségei alapján megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót. A hitel kiválasztása után tanácsadó partnerként a legszélesebb körben segítjük Önt a teljes körű ügyintézéstől a futamidő végéig tartó folyamatos konzultációkig.

Ráadásul a folyósításig a hitel költségeit megelőlegezzük Önnek. Azon túl, hogy összhangba hozzuk elképzeléseit, terveit személyes életkörülményeivel és lehetőségeivel, tanácsadási szolgáltatásunk az alábbiakat jelenti: Adó- és jogügyi vonatkozások optimalizálása Biztosítási lehetőségek felmérése Finanszírozási lehetőségek bemutatása Személyre szóló hitelkalkuláció készítése A személyes tanácsadáshoz telefonon vagy honlapunkon kérhet időpontot. Utóbbi esetben legkésőbb az időpontkérést követő első munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ügyintézési szolgáltatásunk a hitelkérelem összes gyakorlati teendőjét magában foglalja: Hitelképesség felmérése Egyedi igények optimalizálása A legelőnyösebb finanszírozási konstrukciók kidolgozása Teljes dokumentáció összeállítása Ingatlanértékelés, hitelképesség-felmérés Banki ügymenet.
Kulcsszavak:
Hitel
Szolgáltatások
Vállalkozói hitel, Ingatlancélú hitel, Adósságrendező hitel, Szabadfelhasználású hitel, Személyi kölcsön
Szolgáltatási helyek
Veszprém megye, Veszprém, Ajka, Várpalota, Pápa, Siófok, Balatonfüred, Nemesvámos, Balaton Északi part, Balaton Déli part, Balatonalmádi, Székesfehérvár
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Bankmonitor Partner-Veszprémi Iroda a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Bankmonitor Partner-Veszprémi Iroda

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Katalin Csordásné Solymosi
Terjesztés

Üzenet küldése

88/567-532

88/567-532


János Csordás
Vezetőség

Üzenet küldése

88/567-532

20/4600-796

88/567-532

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek

Lakástakarék
LAKÁSTAKARÉK A lakástakarék egy államilag támogatott, lakáscélra felhasználható megtakarítási forma, amely havi gyakoriságú befizetések mellett a megtakarítási időszak végén kedvező, lakáscélú kölcsönlehetőséget is biztosít.

Lakáshitel
Lakáshitel Cserélje le albérletét saját lakásra! A világ legjobb otthona is pokollá válhat egy rosszul megválasztott lakásvásárlási hitel konstrukció miatt. A lakás vásárlásakor nem elegendő magát a lakóingatlan tulajdonságát megvizsgálni, azt is mérlegelni kell, hogy milyen forrásokat tudunk
Facebook

Közelben található CreditHill Bankok

 1. Távírda utca 2. I. Emelet
  8000  Székesfehérvár
 2. CreditHill
  39.54 km
  Távírda Utca 2.
  8000  Székesfehérvár
 3. CreditHill
  65.82 km
  Fő Tér 16/A.
  2800  Tatabánya
 4. CreditHill
  67.16 km
  Utca
  2890  Tata
 5. CreditHill
  70.45 km
  Utca
  2060  Bicske