e-Trafik, Veszprém

4 Vélemény
e-Trafik
Haszkovó Utca 16/K, Hátsó Bejárat
8200 Veszprém
A dohányzás valósághű élményét nyújtja az elektromos cigaretta, ha dohányzási szokásához megfelelő akkumulátort és partont használ. Ehhez üzletünkben megfelelő segítséget kap.
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
Csizmadia Örs
Cégalapítás dátuma
15 febr. 2012

Leírás

Elektromos cigaretta mintabolt és bemutató terem. Folyamatosan bővülő árukészlet, kiegészítők, és különböző igényeknek megfelelő akkumulátorok, MOD-ot, patronok, kiegészítők.


Cégleírás
Elektromos cigaretta boltunk és bemutató termünk minden igényt kielégitő árúkészlettel rendelkezik. Vásárlóink, legyen akár kezdő ecigis, akár profi, minden igényt ki tudunk szolgálni. Prémium termékeket forgalmazunk, garanciával. Megtalálhatóak a legújabb fejlesztési akkumulátorok és patronok egészen a prémium kategóriáig. Üzletünkben a kezdők tanácsot kaphatnak, milyen akkumulátor és parton felel meg dohányzási szokásainak. Kipróbálási lehetőséget is biztosítunk.
Üzletünk partnere a Liquidtraffic. Itt beszerezhetik az elektromos cigarettahoz szükséges liquidet. www.liquidtraffic.unas.hu
Idegen nyelvű leírás
Electric cigarette shops and showroom inventory has all your needs. Customers, whether ecigis beginner or a professional, we are able to serve your every need. Premium products for sale, warranty.
You can find the latest developments batteries and cartridges up to the premium segment. Beginners can get advice from our shop, which corresponds to the battery bank and smoking habits.
We also provide an opportunity for evaluation.
Kulcsszavak:
Elektromos cigaretta, Liquid, E cigi, Trafik, Kereskedelem, Akkumulátor, Viszonteladó, Nagykereskedő, Patron, Szolgáltatások, Töltő, Égő, Vision, Etrafik, Innokin
Szolgáltatási helyek
Veszprém megye, Veszprém és vonzáskörzete
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Angol
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
e-Trafik a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

választék

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

az üzletben a legújabb fejlesztésű patronokat és akkumulátorokat is megtaláltam. Hozzáértő, készséges kiszolgálás. Vége egy normálisan, a vásárlókért működő bolt.

bolt

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

kiváló hangulat, kedves és maximálisan hozzáértő eladó, egy kedves kutyus, és széles választék. mellesleg real madrid szurkoló! :)

Vásároltam

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Örülök, hogy végre nem csak webáruházban vásárolhatok. Így kezembe foghattam és még ki is próbálhattam a legújabb termékeket. Kellemes az üzlet, profi az eladó.

kiszolgálás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

hozzáértő és érdeklődő tulajdonos, nagy áruválaszték, készséges kiszolgálás, mindenkinek ajánlom, mert a térségben nem nagyon van lehetőség ecigi vásárlására
#etrafik#ecigi#elektromos cigaretta
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) e-Trafik részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Csizmadia Örs
Értékesítés

Üzenet küldése

+3688-742-141

+3670-424-6960

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  650-mAh-JOYE-akksi
  elektromos cigaretta JOYE , EGO 510-es és 808-as akkumulátorok, tankok és készletek, 280 -1100 mAh akkumulátorok,kerámia,integrált,, slim , BUD, vision patronok. Liquidek széles választéka VP és PG változatban. Karácsonyra különleges swarovski kristállyal kirakott akkumulátorok, egyedi kivitelben, limitált

  Céginformációk

  Twitter

  Letöltés

  A New York Times cikke az elektromos cigarettáról
  A New York Times cikke az elektromos cigarettáról
  PDF from 2012. 03. 21. - 121 KB
  File letöltése
  általános tájékoztató
  általános tájékoztató
  PDF from 2012. 03. 21. - 213 KB
  File letöltése