Katedra nyelviskola Veszprém

3 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. december 3.

Nyitvatartási idők

vasárnapVZárva
hétfőH
7:30 – 19:30
keddK
7:30 – 19:30
szerdaSze
7:30 – 19:30
csütörtökCs
7:30 – 19:30
péntekP
7:30 – 18:00
szombatSzoZárva
Zárva.
Nyitásig  19 h 59 min.
19 h 59 min

Gazdasági információk

Cégnév
Katedra Nyelviskola Kft.

Leírás

1996-os alapításunk óta mintegy 12.000 ember szerzett magabiztos tudást és sikeres vizsgát a veszprémi Katedrában. Büszkék vagyunk rájuk és megtiszteltetés számunkra, hogy Téged is eredményes partnereink között üdvözölhetünk!


Cégleírás
Katedra Nyelviskola vezetésével, két éves szakmai előkészítő munka után, 2006-ban létrejött az országos Katedra Nyelviskola Hálózat. A Hálózathoz tartozó nyelviskolák a működés minden lényeges elemében megújultak. A budapesti központ 15 éves tapasztalatára támaszkodva kidolgozta az országos hálózat oktatási és működési koncepcióját.
Az oktatás részletesen kidolgozott módszertana, az egységes minőségirányítási rendszer és a szigorú tanárfelvételi kritériumok egy egyedülálló nyelviskolai hálózat alapját teremtették meg. A hálózati iskolák a minőségi, kommunikatív nyelvoktatásra helyezik a hangsúlyt, szolgáltatásaikat minden körülmények között az ügyfélközpontúság jellemzi.
A hálózati tagok által átvett know-how sikerességét és eredményességét több mint 180000 elégedett budapesti hallgató, és több mint ezer vállalati tanfolyam megrendelője hitelesíti. A Hálózat tagjai olyan iskolák lehettek, amelyek szervezettségükkel és szakmai felkészültségükkel kiemelkedtek versenytársaik közül
Idegen nyelvű leírás
As a result of a two-year-long professional preparatory work controlled by Katedra Language School Budapest, which has been the market leader language school for a decade, the nationwide Katedra Franchise Network was established in 2006. The member schools have introduced changes in every important aspect of their operation in order to comply with the common educational and operational concept outlined by the Budapest headquarters. The elaborate teaching concept and harmonised teaching methods, the common quality management system and the strict selection criteria for teacher recruitment have laid the foundations of a unique language school network. Our network is able to run and manage nationwide projects providing the same professional and administrational quality everywhere. Our capability of organising courses and examinations at a national level is attested to by the fact that after the establishment of the network.
Kulcsszavak:
Nyelviskola, Nyelvtanulás
Termékek
telc nyelvvizsga, itk-origó nyelvvizsga, europro nyelvvizsga, bme nyelvvizsga, toeic nyelvvizsga, ösd nyelvvizsga, társalkodó nyelvvizsga, gazdálkodó nyelvvizsga, pannon nyelvvizsga, lexinfo nyelvvizsga, tolmácsolás, fodítás
Szolgáltatások
nyelvvizsga, nyelvtanulás külföldön, nyelvtanulás felnőtteknek
További szolgáltatások
klimatizált tantermek, projektor, dvd videó, audió berendezés, internet, automata, parkoló
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Katedra nyelviskola Veszprém a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Bár a vizsgáim nem sikerültek, csak pozitívan tudom értékelni az iskola munkáját, a tanárok felkészültségét, a vizsgáztatók pozitív viszonyulását a tanulókhoz, a cégvezetés önzetlen támogatását ahhoz, hogy tanulóikat mindenben segítsék egy eredményes nyelvtanfolyam elvégézéséhez. Gratulálok!!!
Egy tatabányai csoport (angol) tagja

nyelviskola

, több mint 2 évvel ezelőtt

Főiskolán kötelező volt a nyelvoktatás,igazolni kellett egy nyelvtanfolyam elvégzését. Sajnos nem mérték fel,kinek milyen tudása van,eleve a tanult nyelven szólt az oktató. Mivel én sem rendelkeztem semmiféle előképzéésel,azt sem értettem mit kérdez,így sokszor válaszolni sem tudtam. Igazán lehet ne teljesen alapszintű képzésük is,vagy egy előkészítő,mielött beledobják az embert a mély vízbe.
## oktatás# nyelv# tanulás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

oktatás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem a legjobb kurzusok vannak itt, elérhető áron. Nagyon sokat segítenek a nyelvvizsgákra való felkészülésben. Nekem bevált.
## nyelvtanulás# angol# német# nyelvvizsga
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Katedra nyelviskola Veszprém részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Katedra nyelviskola kirendeltségek

 1. Széchenyi U. 11.
  8600  Siófok
 2. Kodály Zoltán Utca 2.
  8060  Mór
 3. Palotai U. 4
  8000  Székesfehérvár
 4. Palotai Út. 4.
  8000  Székesfehérvár
 5. Cseh László Utca 2
  8330  Sümeg